Scam tipu jual barang lagi

Salam tujuan saya viral dia ni sbb dia tipu saya , saya jauh dari sarawak nak beli iphone , dh saya bank in dia tipu saya pulak bagi no tracking yang salah , saya tak tahu apa salah saya , saya bukan org senang gumpul duit sbb nak beli ip tapi dia pulak tipu saya , kejam sungguh dia ni. saya skolah lagi bukan mampu nak beli hp lagi nak cari duit pun susah , saya tahu saya jauh takpayah la tipu camtu hm dah dpt duit dia larikan diri pulak , cakap nak post harini guna j&t sampai skarang belum reply . Fb dia dh delete acc , ig dia ada kat situ ! SAYA NAK DIA PULANGKAN DUIT SAYA TU JA. SAYA ORANG SUSAH BUKAN SENANG NAK CARI DUIT , DAH KAWIN TAKKAN MAKAN DUIT HARAM ? . dia bagi location tempat yang salah dia cakap dia orng bangsar tapi bukan !
#TOLONG SAYA SHARE SAMPAI DIA PULANGKAN DUIT SAYA
#PENIPU

01124145395

168621090454
Maybank
Noor Fatin Syahira

0149029567…nie no laki dia..sy lol mula mula dpt…Sekarang dah blok sy…tlg kawan2 dlm nie kol pulak….mintak dia pulangkan je duit org tu

Fp post link

Share scam ni:

Tinggalkan komen atau maklumat tambahan