Scammer aktif fb VZ tech

VZTECH IS SCAMMER ROCKET VZ TECH SMARTPHONE , ROCKET SMARTPHONE LABUAN , Gambar dan alamat kedai yang di tunjuk dalam page tu adalah palsu, tak wujud pun kedai tu di alamat yang dinyatakan. Scammer 0165001153 Scammer 01131880881 (ifix lfix smartphone labuan) link Akaun bank digunakan Mohd Ezren Shan Bin Herman Shan Cimb 7621852083 Ahmad Firdaus … Read more

Scammer harddisk movie nurzaim

Scammer jual harddisk movie dia facebook. nama fb page Online Shopping Malaysia Link https://www.facebook.com/shoppingmall2020/ 0166126224 01150118211 Siapa kenal mamat ni, penipu dah bank in duit senyap muhammad nur zaim Maybank 101013335440 Cimb 7611992909   FB post link1 link2 Sumbe twitter link Beware of this page at fb, fucking scam, no feedback dari diorg after payment … Read more

Scammer barang pc dan gaming

Rasa dah kena scam dah …buat payment hari khamis ..sampai hari nie belum dapat tracking number lagi..cakap barang dah hantar…modus operandi..dia tukar nama fb dengan no telefon lepas kita buat payment….call ..wassap tak reply.. Sebelum nie guna nama electronic station..number lain.. sekarang tukar lain dah.. Mohd Noor Farooq Bin Anan Cimb 7075016567 Fake 0128238551 Whatsapp … Read more

Scammer ajak bayar diluar shopee

Elakkan buat bayaran diluar platform shopee atau lazada. Scammer suka mangsa buat direct payment. Dia akan ajak chat di whatsapp, luar platform supaya tiada rekod dalam akaun shopee. Mangsa pula mudah dipujuk untuk buat payment direct ke akaun bank. Tangkapan 9.9 Shopee dapat RTX 2080ti dapat discount smpai RM500 anda bila lagi. Scammer jual komponen … Read more

Jual laptop murah lynx scam

Berhati hati dengan seller di bawah Lynx Gaming Laptop. Dia menawarkan laptop2 kerja, gaming refurbished dgn harga yg jauh tersangat murah utk memperdayakan [email protected] Dan postage juga free. Kononnya kedainya berada di tingkat 3 plaza pelangi johor bahru. Tetapi sebenarnya kedai itu tak wujud. Bila dicall berkali dan di whatsapp, orangnya akan membisu. Dia akan … Read more

Scam fb barang pc gaming

Ni mangkuk lagi sekor dok scam orang kat fesbook. Fb s-shock tech AKAUN FB SCAMMER : SS technology LINK FB SCAMMER : https://www.facebook.com/S-Shock-Tech-102311158250023/ Guna ic edit orang lain punya Whatsapp 01112055620 , 0179255260 NO AKAUN DAN NAMA BANK SCAMMER : Minta payment guna nama Rosmah binti aziz Maybank 160102619616 mohd kamarul nizam bin julius @ … Read more