Scammer seat bucket dan barang kereta

Lagi 2 maklumat scammer BOCOR. SILA BERHATI2 APABILA BERURUSAN DGN ORANG INI. ❗❗Scammer 1❗❗ No akaun: 160072664106Penama: ALICE YONG SOON YINGJenis bank: MAYBANKNo telefon: 01129485204 ❗❗Scammer 2❗❗ No akaun: 160184160464Penama: HAMIRUL BIN HAMDANJenis bank: MAYBANKNo telefon: 0148322876 Modus operandi scammers2 ni sama. Menjual SEAT BUCKET #recaro #SSCUS #BRIDE. Menggunakan SPONSORED ADS utk tarik engagements dan … Read more

Scammer loan promote di Whatsapp pulak

Kali ni scammer ni dah mula hantar meseh Whatsapp secara pukal pulak ke senarai nombor yang mereka ada. Nombor ini mungkin diperolehi daripada kebocoran data dulu, atau daripada senarai Contact List mangsa yang guna app pinjaman ah-long. Hati-hati dengan nombor ini 0108965355 0108965455 01137129230 – nombor marketing scammer Guna nama takaful online loan  

Teknik scam sorokkan duit dalam bank mangsa guna Maybank goal

BERHATI-HATI TEKNIK SCAM INI!!! Hari sabtu 4/4 saya nyaris kena scammed.. dia call ckp saya tersalah transfer ke akaun dia. Sy check mmg betol tinggal rm20 je 😭😭😭. Dia suh bg tac. Br dia leh pulangkan semula. Saya mcm pelik kenapa sy kena bg tac no sedangkan dia yg nak buat transfer. Check transaction history … Read more

Scammer menyamar whatsapp 0146167886

Siapa ada kawan kerja telco minta tolong korek info scammer nombor ni. Menyamar minta pinjam duit. Banyak curi nombor telefon orang surau / masjid, konon-konon bayar untuk ustaz ustazah. Scammer 0146167886 Dia guna akaun bank banyak orang lain punya. Akaun bank (mungkin mangsa tumpang akaun bank, scammer buat bayaran beli barang pada owner akaun) Maybank … Read more

Scammer sembuhkan Covid19 secara jarak jauh

Macam mana la orang bole terfikir nak buat scam macam ni. Dia minta nama melalui whatsapp saja terus boleh scan secara jarak jauh, tengok ada virus atau tidak. Kalau dia detect ada, dia boleh terus ubati, bunuh virus secara jarak jauh jugak. Hebat sunggoh. Tak tercapai dek akal. Rawatan Azul Shara Bangkok, International Distance Healing … Read more