Scammer loan promote di Whatsapp pulak

Kali ni scammer ni dah mula hantar meseh Whatsapp secara pukal pulak ke senarai nombor yang mereka ada. Nombor ini mungkin diperolehi daripada kebocoran data dulu, atau daripada senarai Contact List mangsa yang guna app pinjaman ah-long. Hati-hati dengan nombor ini 0108965355 0108965455 01137129230 – nombor marketing scammer Guna nama takaful online loan  

Teknik scam sorokkan duit dalam bank mangsa guna Maybank goal

BERHATI-HATI TEKNIK SCAM INI!!! Hari sabtu 4/4 saya nyaris kena scammed.. dia call ckp saya tersalah transfer ke akaun dia. Sy check mmg betol tinggal rm20 je 😭😭😭. Dia suh bg tac. Br dia leh pulangkan semula. Saya mcm pelik kenapa sy kena bg tac no sedangkan dia yg nak buat transfer. Check transaction history … Read more

Scammer menyamar whatsapp 0146167886

Siapa ada kawan kerja telco minta tolong korek info scammer nombor ni. Menyamar minta pinjam duit. Banyak curi nombor telefon orang surau / masjid, konon-konon bayar untuk ustaz ustazah. Scammer 0146167886 Dia guna akaun bank banyak orang lain punya. Akaun bank (mungkin mangsa tumpang akaun bank, scammer buat bayaran beli barang pada owner akaun) Maybank … Read more

Scammer harddisk movie nurzaim

Scammer jual harddisk movie dia facebook. nama fb page Online Shopping Malaysia Link https://www.facebook.com/shoppingmall2020/ 0166126224 01150118211 Siapa kenal mamat ni, penipu dah bank in duit senyap muhammad nur zaim Maybank 101013335440 Cimb 7611992909   FB post link1 link2 Sumbe twitter link Beware of this page at fb, fucking scam, no feedback dari diorg after payment … Read more

Scammer aktif pelbagai barang rumah dan kanak-kanak

MOHON PIHAK PDRM AMBIL TINDAKAN. SBB TERLALU RAMAI DAH TERKENA DGN ROZIANA SUMAN NI skrng nom sya kena block wasap dia guna nom lain terus dia blok. HATI-HATI UTK PENIAGA @ PEMBELI ONLINE. DIA akan tabur jnji2 mulut manis NI. BUKTI SEMUA D GAMBAR KORANG BACA LA SENDIRI Semua bukti kat gambar bawah korang scroll … Read more