Scammer carousell jam garmin wahida

Harap post ni dapat selamatkan orang lain dari terkena. Wife saya baru terkena dengan scammer ni. selepas depo rm50 terus senyap. Walaupun dah booked. Boleh lagi up iklan dalam group garmin user malaysia. Saya sendiri cuba wasap seakan nak beli, boleh pula reply. Tapi selepas nak jumpa COD terus senyap! Hati-hati untuk sesiapa yang sedang … Read more

ORANG DIKEHENDAKI – Hafiz Ali

HEBAHAN AWAM – ORANG DIKEHENDAKI Pihak polis sedang mencari individu bagi menyelesaikan kes melibatkan ‘penipuan jual beli telefon bimbit’ yang semakin berleluasa di daerah Tawau. Butiran adalah seperti di dalam imej yang dilampirkan. Sesiapa yang mengenali atau mengetahui atau mempunyai maklumat berkenaan individu tersebut, diminta untuk berhubung dengan pegawai penyiasat kes, Insp Supardi Bin Lamundi, … Read more

Scammer carousell iPhone X murah, IC edit

Hati2 semua anak saya telah ditipu oleh seorg wanita yg menjual telefon i phone yg menggunakan ic tersebut dan gambar profile tersebut …. bila kita telah bank in duit terus diblok kita …ank saya telah ditipu sebanyak rm 1300 ….report polis telah dibuat ….saya terpksa viral kerana tkt org lain juga ditipu … BSN 1211229000001267 … Read more

Scammer aktif fb VZ tech

VZTECH IS SCAMMER ROCKET VZ TECH SMARTPHONE , ROCKET SMARTPHONE LABUAN , Gambar dan alamat kedai yang di tunjuk dalam page tu adalah palsu, tak wujud pun kedai tu di alamat yang dinyatakan. Scammer 0165001153 Scammer 01131880881 (ifix lfix smartphone labuan) link Akaun bank digunakan Mohd Ezren Shan Bin Herman Shan Cimb 7621852083 Ahmad Firdaus … Read more