Web Fidomy.org curi guna maklumat OKU kutip derma

Pada sekitar awal bulan Mei saya menemui gambar dan maklumat peribadi saya di laman web http://www.fidomy.org yang telah mengumpul derma dari orang awam. Saya dikenali sebagai penderma di laman we tersebut menggunakan nama saya dengan Yully. Saya tidak menderma tapi ditipu. Mereka mengunakan gambar saya tanpa pengetahuan dan keizinan saya. Saya tidak mempunyai sebarang hubungan … Read more

Scammer sembuhkan Covid19 secara jarak jauh

Macam mana la orang bole terfikir nak buat scam macam ni. Dia minta nama melalui whatsapp saja terus boleh scan secara jarak jauh, tengok ada virus atau tidak. Kalau dia detect ada, dia boleh terus ubati, bunuh virus secara jarak jauh jugak. Hebat sunggoh. Tak tercapai dek akal. Rawatan Azul Shara Bangkok, International Distance Healing … Read more