Scammer aktif fb VZ tech

VZTECH IS SCAMMER ROCKET VZ TECH SMARTPHONE , ROCKET SMARTPHONE LABUAN , Gambar dan alamat kedai yang di tunjuk dalam page tu adalah palsu, tak wujud pun kedai tu di alamat yang dinyatakan. Scammer 0165001153 Scammer 01131880881 (ifix lfix smartphone labuan) link Akaun bank digunakan Mohd Ezren Shan Bin Herman Shan Cimb 7621852083 Ahmad Firdaus … Read more

Scammer mr kapak jual akaun minta refund senyap

Pada ahli group, hati-hati yeh dengan seller ni, janji nak refund, senyap. FB profile https://www.facebook.com/mohd.iskandar.39 Scammer : Muhammad Iskandar MAYBANK 169981028315 Duduk kat kuarters polis tapi selamber buat scam. Ada kes sebelum ni, buyer pergi rumah minta refund dia masuk ambil kapak pulak. Siyal. Post PCGM link (ada video di komen)

Scammer barang pc dan gaming

Rasa dah kena scam dah …buat payment hari khamis ..sampai hari nie belum dapat tracking number lagi..cakap barang dah hantar…modus operandi..dia tukar nama fb dengan no telefon lepas kita buat payment….call ..wassap tak reply.. Sebelum nie guna nama electronic station..number lain.. sekarang tukar lain dah.. Mohd Noor Farooq Bin Anan Cimb 7075016567 Fake 0128238551 Whatsapp … Read more

Scam pc ajak cod block

Scammer alert LaptopProduct Modus operandi : jual laptop second pada harga murah.. kemudian scammer akan create urgency untuk item yg kita nak, contohnya promo hari ni je. Ada org lain pun tanya dan sbgnya.. bila tanya pasal payment scammer akan minta bayaran dulu dan akan pos dan takda cod.. Guna akaun Goh Kah Yee Cimb … Read more